Kaarten bestellen

Hoofdsponsors

Contact en informatie

Stichting Muziektheater Langweer

Secretariaat van Muziektheater Langweer:

Agnes Scheltinga: (0513) 436755,

Annemarie van Esveld: (0513) 418668

Michiel Blekkenhorst: 06-51427101

Email: muziektheater@hotmail.com

Telefoon: (0513) 436755

Bankrekening: NL46 RABO 0138.3817.55 t.n.v. "Muziektheater Langweer"

Sponsoren

 

Om dit openluchtspel te kunnen opvoeren is zo'n € 38.000 nodig. Hiervan wordt een groot deel gerealiseerd uit de kaartverkoop. Er wordt naar gestreefd om het resterende bedrag te verkrijgen uit subsidies van de provincie, gemeente, stichtingen, fondsen, donateurs en uit sponsoring door het bedrijfsleven in Langweer en daarbuiten.

 

Als bestuur zijn wij achter de schermen druk bezig met alle voorbereidingen om van dit spektakel wederom een groot succes te maken. Het stuk wordt geschreven door een professionele schrijver en ook de muzikale leiding en de regie is in handen van professionals. Hiernaast kunnen we uiteraard niet zonder een groot aantal vrijwilligers en hebben we veel materiaal nodig.

 

Op zoek
Wij zijn op zoek naar sponsoren/donateurs die willen meehelpen aan het opzetten van opnieuw een onvergetelijke avond. Elke bijdrage is welkom! Wij hebben al veel positieve reacties gekregen maar het totaal toegezegde bedrag is nog niet genoeg om het geheel kostendekkend te krijgen.

 

Daarom roepen we uw hulp in. Uw positieve bijdrage zien we graag tegemoet op onze bankrekening NL46 RABO 0138.3817.55 t.n.v. “Muziektheater Langweer” of op ons e-mailadres muziektheater@hotmail.com. In het laatste geval zullen we u daarna een factuur sturen.

 

Sponsormogelijkheden
Ook willen we uw aandacht voor onze speciale sponsormogelijkheden. De flyer geeft u alvast een kleine impressie. De première zal plaats vinden op donderdagavond 4 juni 2015. Op deze avond is het tevens VIP-night voor sponsoren vanaf € 250.- en staat er een compleet ingerichte sponsortent met heerlijke hapjes en drankjes (all-inclusive dus bij het sponsorbedrag!). U kunt zeker zijn van een onvergetelijke avond samen met uw partner, collega`s en de andere sponsoren. En, ook niet onbelangrijk, waar u ongetwijfeld bekenden zult ontmoeten.

 

Alvast dank voor de interesse en wij hopen u binnenkort als sponsor of donateur te mogen verwelkomen! Mochten er nog aanvullende vragen zijn dan horen wij dat graag. 

Hieronder ziet u de bedrijven die hun steun al toegezegd hebben. Klik hier voor de volledige lijst met donateurs, sponsors en vrijwilligers. Aan iedereen die steunt: dank!

 

 

Klik op het logo om naar de website van het bedrijf te gaan.

 


 

Dox                   CIG                DTC

 

Siebe de Vries     ITS     Amennis

          

Lowland         Brinksma     Remmers

 

Volvo             Priore

 

Kraamzus     Langweerder Sloep     Nijwa

 

Snijtech      Bloemendaal techniek     Siegersma

 

Hendriks          UTA           KD

 

                Miedema

 

De Haan          Brinksma Timmer & Klussenbedrijf       Regts

 

Wassenaar       De Jong Nes   Van der Sluis van der Zee Kalmijn   

 

Kunststofvloeren Nederland     Residentie de Wielen    Zeilmakerij Nieuwenhuis