Kaarten bestellen

Hoofdsponsors

Contact en informatie

Stichting Muziektheater Langweer

Secretariaat van Muziektheater Langweer:

Agnes Scheltinga: (0513) 436755,

Annemarie van Esveld: (0513) 418668

Michiel Blekkenhorst: 06-51427101

Email: muziektheater@hotmail.com

Telefoon: (0513) 436755

Bankrekening: NL46 RABO 0138.3817.55 t.n.v. "Muziektheater Langweer"

Nieuws

Bedankt Langweer! - 13-06-2015

Sterrenstof bedankt

“Een zwoele zomeravond, op een intieme lokatie en met een spannende combinatie van toneelspelers, muzikanten en artiesten. Dat hadden we als bestuur ongeveer voor ogen toen we in de winter van 2014 voor het eerst bij elkaar kwamen.” 

U weet het, dat waren de eerste zinnen in het programmaboekje. Nou, die zwoele zomeravonden die kwamen er. Donderdag 4 juni was prachtig. Vrijdag 5 juni was de eerste tropische dag van het jaar. En zo zwoel dat er een paar dikke klappen onweer volgden. Geen sterrenstof maar bliksemschichten op de ijsbaan!

Ook de voorstellingen op zaterdag 6 en zondag 7 juni waren zoals we ze ons hadden voorgesteld: we wilden een boeiende voorstelling, maar ook niet te zwaar. Een relativerende voorstelling, maar geen klucht. En een romantische voorstelling, maar geen sentimentele. En: spektakel.

Sterrenstof was een voorstelling waar we trots op zijn. Sterker nog, het was een voorstelling waar heel Langweer trots op kan zijn. Sommige mensen waren zichtbaar op het toneel. Anderen hoorbaar omdat ze in het orkest hun partijen speelden. Maar het grootste deel van zo’n spektakel zit achter de schermen. 

En dat is een zeer belangrijk deel. Ga maar na: sponsors die in vol vertrouwen de naam van hun bedrijf verbonden aan de voorstelling; donateurs die gul gaven; de horeca bedrijven die de handen ineen sloegen; vrijwilligers die er uren en uren van hun tijd in staken; denk ook aan Afke de regisseur, en aan de dirigent en de schrijver van het stuk. 

Hierbij willen we graag iedereen bedanken die (letterlijk of figuurlijk) een rol heeft gespeeld bij het mogelijk maken van Iepenloftspul Sterrenstof. Zonder jullie was het onmogelijk geweest om zo’n indrukwekkende voorstelling neer te zetten in Langweer. Ik hoop dat jullie er net zo van genoten hebben als wij. Bedankt en tot de volgende keer!

Michiel Blekkenhorst (voorzitter)
Namens het bestuur van Muziektheater Langweer