Kaarten bestellen

Hoofdsponsors

Contact en informatie

Stichting Muziektheater Langweer

Secretariaat van Muziektheater Langweer:

Agnes Scheltinga: (0513) 436755,

Annemarie van Esveld: (0513) 418668

Michiel Blekkenhorst: 06-51427101

Email: muziektheater@hotmail.com

Telefoon: (0513) 436755

Bankrekening: NL46 RABO 0138.3817.55 t.n.v. "Muziektheater Langweer"

Informatie

De voorstellingen op 4, 5, en 6 juni beginnen om 20 uur 45.
Een kaartje kost 17 euro 50. 
Hieronder vindt u de routebeschrijving naar Langweer.

Vanaf richting Joure / Lemmer:
Vanaf snelweg A6  Lemmer Joure neemt u afrit Sint Nicolaasga. Volg borden Sint Nicolaasga, vervolgens borden Langweer volgen.

Bij binnenkomst Langweer door het dorp rechtdoor rijden tot de parkeerplaats bij de ijsbaan aan de linkerkant van de doorgaande weg. Hier kunt u parkeren.

Vanaf richting Sneek:
Vanaf Snelweg A7 neemt u afrit Joure West, vervolgens borden Langweer volgen. Bij binnenkomst Langweer door het dorp rechtdoor rijden tot de parkeerplaats bij de ijsbaan aan de linkerkant van de doorgaande weg. Hier kunt u parkeren.

Met de TomTom:
Adres: Pontdyk, Langweer (ijsbaan)
 

Parkeren in Langweer

Over Sterrenstof
De breekbaarheid van imago’s, de verlokkingen van het leven en het verlangen naar ware liefde, aan het zicht onttrokken door een rookgordijn van illusie en vermaak. Dat zijn in het kort de ingrediënten van het Iepenloftspul dat in Langweer wordt opgevoerd op 4, 5 en 6 juni. Het Iepenloftspul heeft de titel Sterrenstof (de opvolger van het succesvolle stuk Oan de Mar fan Langwar uit 2012) en is lokatietheater bij uitstek. Toneelspel en muziek gaan hand in hand. Wat het bijzonder maakt is dat er ook ruimte is voor imposante acts, mooie liedjes en entertainment. De lokatie spreekt tot de verbeelding: de karakteristieke ijsbaan van Langweer, omringd door rijzige bomen.

Dynamisch
Het spel weerspiegelt de dynamiek van het mooie watersportdorp. Het publiek er is tijdens het spel getuige van hoe een illusionistenshow, en alles wat daarbij hoort, neerstrijkt in Langweer. We volgen het spel maar ook wat er achter de schermen gebeurt. In het kort het verhaal. Het illusionistenechtpaar Klaas en Mira is uitgenodigd door de wethouder van cultuur om met hun show het jaarlijkse Langweerder feest op te vrolijken. Klaas brengt echter veel vaker bezoekjes aan het dorp. Hier heeft hij zijn jonge geliefde Sietske ontmoet.

Breekbare magie
Vlak voor de voorstelling wordt het Klaas te heet onder zijn voeten en biecht hij deze buitenechtelijke relatie op aan zijn vrouw Mira. Terwijl ze erg hun best doen om hun voorstelling vol magie en illusie goed te laten verlopen, is de spanning voelbaar. Ook voor het publiek. De wethouder van cultuur probeert tegelijkertijd zijn eigen hachje te redden. Zijn beschonken vrouw duikt ineens op. Hoe voorkomt hij dat ze zijn smetteloze imago aan diggelen gooit terwijl het hele dorp toekijkt? Lukt het iedereen om de magie vast te houden? Of vervliegt de liefde als sterrenstof in de wind?

Kaartverkoop gestart
Kortom, een spektakel dat u deze zomer niet mag missen.  Zet 4, 5 en 6 juni alvast in de agenda en koop tijdig een kaartje. Alle informatie en de kaartverkoop vindt u op onze TICKET pagina. Ook bij de plaatselijke horeca en Jumbo in Sint Nicolaasga kunt u kaartjes krijgen. De entree is, zoals gezegd, 17 euro 50. Kinderen tot en met 12 jaar ontvangen 5 euro korting bij inlevering van hun ticket.

Iepenloftspul Sterrenstof yn Langwar: spectaculair lokatietheater, muziek die je pakt en gezellig napraten met een hapje en een drankje, verzorgd door de Langweerder horeca. Samen de garantie voor een topavond!